november 9, 2020

Träning/Sport

Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

Craft Teamwear

Teamkläder med högfunktionella, stilrena, lätta och ergonomiska material. Byt upp dina klubbkläder till Craft Teamwear.

Speedo

Speedo är världens ledande simvarumärke och har varit i framkant av utvecklingen av nya simprodukter sedan det grundades 1928 på den berömda stranden Bondi Beach i Australien. Speedo har revolutionerat simningen genom att tillverka världens första ullfria baddräkt till att nyligen producera världens snabbaste simkläder, Fastskin LZR Racer Suit.

Umbro Klubbkatalog

Det brittiska sportvarumärket Umbro grundades år 1924 av ”the Humphrey Brothers”. Fokus låg på fotboll och när Manchester City bara tio år senare vann FA Cupen i matchställ från Umbro, blev det givetvis en stor händelse. Fler milstolpar passerades. 1966 vid fotbolls-VM på hemmaplan då femton av sexton deltagande lag bar Umbro-plagg, 1959 när första replikapaketet lanserades och 1985 när sortimentet kompletterades med fotbollsskor. Varumärket är fortfarande starkt koncentrerat på fotboll och Umbro sponsrar klubblag och landslag över hela världen. Flera andra lagsporter som handboll och innebandy är nu också stora och viktiga målgrupper.