november 9, 2020

Arbetskläder

Projob_2020

Projob

Detaljerna i våra plagg är snygga – men de har alltid en funktion. Till exempel är de områden som blir slitna under arbetets gång förstärkta. I katalogen kan du läsa mer om detaljerna. Se dem som en garanti för hållbarhet och den bästa känslan i arbetet.

Jobman

Jobmans arbetskläder utvecklas och tillverkas för yrkesmänniskor med höga krav. Så har det varit sedan 1975. Slitstyrkan har alltid varit – och kommer alltid att vara – vårt främsta kännetecken. För oss på Jobman Workwear handlar kvalitet inte bara om valet av rätt material. Kläderna ska även ge rörlighet och komfort under långa och utmanande arbetspass.

Snickers Workwear

Vi skapar innovativa, tekniska arbetskläder med tillförlitlig säkerhet och komfort för dagens yrkesmän och -kvinnor som vill ha marknadens mest hållbara och stilmedvetna lösningar.

Mascot

Du kommer garanterat att kunna hitta några fina arbetskläder, skyddsskor eller andra plagg i MASCOT:s breda produktsortiment. MASCOT har i många år levererat skyddskläder, skor och vanliga arbetskläder till alla branscher och företag. Vi tillverkar alla våra produkter utifrån vår slogan Tested to Work. Du hittar inga arbetsbyxor, arbetsjackor, skyddsskor eller annat som inte har provats ut till fullo. Vi använder oss av laboratorietester, användartester, kvalitetskontroll och mycket annat när vi väljer metervaror till skyddskläder och arbetskläder.

Blåkläder

Ska man göra nånting som ska hålla länge och tåla det mesta, så måste man tänka efter. Det räcker inte med att man väljer de bästa materialen och verktygen. Man måste tänka på helheten, samtidigt som man är petig med detaljerna. Gör man det, så gör man också ett snyggt jobb. Blåkläders drivkraft ligger i utmaningen att utveckla produkter som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut.

Fristads

Med närmre 100 års erfarenhet från branschen vet vi vilka arbetskläder du behöver för arbeten inom bygg, hantverk, industri och service. Vi har också ett brett sortiment av arbetskläder för dam, en kollektion vi utvecklat i över 40 år.