Clique

Den breda kollektionen innehåller framförallt klassiska basplagg och accessoarer, men saknar inte heller spännande och mer säsongsbunden design. Det som utmärker Clique allra mest är dess spännvidd i färg, kvalitet och passform för alla storlekar och i såväl dam, herr som junior.

cutterandbuck_aw2020

Cutter & Buck

Cutter & Buck är ett amerikanskt varumärke som etablerades 1990 och som har varit mycket framgångsrikt i USA med en bred kollektion. Genom den höga graden av funktion, kvalitet och passform har vi stadigt etablerat Cutter & Buck på den kräsna golfmarknaden men även för leisure och outdoor.

Texstar

Vårt sortiment präglas av omsorg om detaljer, modern kroppsnära passform – där allt finns för både män och kvinnor – och en färgmatchad kollektion i fem basfärger.

Texet_AW20_katalog

Texet

Snygga profilplagg med varumärken som James Harvest Sportswear, J.Harvest & Frost, Printer Active Wear, Mac One och danska Hurricane.

James_harvest_2020

J.Harvest & Frost

Stiliga kläder för alla tillfälle. På kontoret, till vardags, till festen.

Teejays

En värld av klassiska, trendiga basplagg för den moderna mannen och kvinnan, inspirerad av våra danska rötter och skapad med kärlek av enkel design och högkvalitativa textilier.

Fruit

Bra blandning av starka varumärke för profilplagg. –Fruit of the Loom, Russell, Anvil, Stormtech och Beechfield är några exempel.

Ernst Alexis

Vi är experter på skjortor. Vårt sortiment håller högsta kvalitet och är utvecklat med precision i varje detalj såväl när det gäller materialval som modeller och passform. Med hjälp av våra konfektionskunskaper kan vi anpassa även våra skjortor till dina önskemål så att du får en skjorta som är perfekt för dig – utan kompromisser.

Berkeley

Time-honoured traditions continue in today’s gentleman. Confident,yet humble – with clarity in manner and voice. Giving an undeniable sense of passion, purpose and ease, whether at work, sailing the bay or enjoying an evening out.